Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:30 | Ревізори виявили порушення у Здолбунівській районній ветлікарні

Ревізори контрольно-ревізійного відділу в Здолбунівському районі здійснили перевірку фінансово–господарської діяльності Здолбунівської районної державної лікарні ветеринарної медицини та виявили порушень майже на 72 тисячі гривень.
Вони встановили, що з порушенням закону нараховувалася працівникам заробітна плата за час відпустки та підвищувалися посадові оклади. Зокрема, за два останніх роки працівники ветлікарні недоотримани грошових коштів в сумі 8696 гривень. Були допущені також порушення, що не призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 7660 гривень. Через неефективні управлінські дії втрати фінансових ресурсів становлять 50739 гривень.
Під час ревізії встановлено, що начальник ветлікарні затверджував тарифи з надання платних послуг на підставі розроблених головним бухгалтером. калькуляцій. До того ж, тарифи з надання платних послуг в ветлікарні впродовж двох останніх років змінювались один раз на рік, тоді як підвищення заробітної плати відбувалося щоквартально. Цей факт суперечить затвердженому механізму формування тарифів за ветеринарні роботи і послуги.
На вимогу ревізорів, виявлені порушення усунуто в повному обсязі, а на двох посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення.
Про це повідомили з прес-служби КРУ в Рівненській області.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини