Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:18 | Рівненський міськвиконком вирішуватиме, чи продовжувати пільгові перевезення учнів та студентів у 2009 році

1 мільйон 250 тисяч гривень на проїзд у тролейбусі витратять учні та студенти Рівного на проїзд у міському електротранспорті в 2009 році, передбачає директор КП "Рівнеелектроавтотранс" Степан Загиней.
Таку ж суму необхідно буде відшкодувати з міського бюджету для компенсації втрат перевізника.
У Рівному для учнів та студентів денної форми навчання загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, незалежно від форми власності встановлено пільговий проїзд у тролейбусі у розмірі 50% від вартості проїзду. На черговому засіданні виконавчого комітету Рівненської міської ради, яке відбудеться 22 грудня, розглядатимуть питання щодо продовження цього пільгового тарифу на 2009 рік.
Упродовж 10 місяців 2008 року пільговим проїздом учні та студенти скористалися 2 571 348 разів, до кінця року розрахункова кількість поїздок становитиме 3 389 120, - повідомляє начальник управління транспорту і зв'язку Рівненського міськвиконкому Василь Сливка.
У КП "Рівнеелектроавтотранс" передбачають, що у 2009 році буде здійснено 4,2 млн пільгових перевезень учнів та студентів.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини