Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:32 | Розважальні заклади Рівного хочуть працювати в новорічну ніч до ранку

Ресторани та кафе у новорічну ніч зможуть працювати до 6 години ранку, якщо відповідне рішення ухвалять на засіданні виконкому 22 грудня.
Керівники об'єктів ресторанного господарства Рівного звернулися до управління торгівлі Рівненського міськвиконкому з проханням продовжити режим роботи своїх закладів у Новорічну ніч до 6 години ранку.
Координаційна рада з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх не заперечує бажанню підприємців і пропонує виконавчому комітету задовольнити прохання підприємців, окрім тих, заклади яких розміщені у вбудовано-прибудованих до житлових будинків приміщеннях, - повідомив начальник управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Ігор Остапенко.
У Рівному функціонує 361 об'єкт ресторанного господарства. Після 22 години працює 96 закладів торгівлі та громадського харчування, у тому числі цілодобово - 12 закладів ресторанного господарства, 21 магазин та 18 кіосків з продажу тютюнових виробів. Крім того, після 22 години працює 10 залів гральних автоматів та казино.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини