Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

14:04 | На розбудову заводу у Бугрині азербайджанці витратять 10 мільйонів євро

Сьогодні в РОДА підписано меморандум про реалізацію нового інвестиційного проекту, який передбачає введення в дію заводу з виробництва подуктів харчування, а саме – заморожених напівфабрикатів.
Інвестором виступила компанія ТОВ “Країна Смаку”, власник якої – азербайджанець Ільхам Шамін Огли Аббасов – готовий вкласти у розбудову заводу 10 мільйонів євро.
За словами першого заступника голови Рівненської облдержадміністрації Юрія Благодира (саме він підписував меморандум, бо голова РОДА Віктор Матчук зараз перебуває у Києві), аналогічне виробництво успішно діє у місті Бровари Київської області. Він зазначив, що паралельно зі створенням нового виробництва буде вестися будівництво соціальної інфраструктури: відомчого житла, спортивного комплексу.
У свою чергу, Ільхам Аббасов розповів, що продукція ТОВ “Країна Смаку” продається не тільки в Україні, а в Росії та Казахстані. За словами пана Аббасова, підприємство орієнтуватиметься на місцевого сільгоспвиробника.
До слова, сьогодні на підприємстві вже працює 30 осіб. Запустити першу виробничу лінію планують у березні наступного року.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини