Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

17:39 | Фестиваль-конкурс з економіки відбувся серед учнів рівненських шкіл, ліцеїв, гімназій

Перший етап міського фестивалю-конкурсу з економіки "Мої знання — мій капітал завтра" відбувся у Рівненському міському Палаці дітей та молоді, у понеділок, 22 грудня. Організатором заходу виступила Школа бізнесу ПДМ. Конкурс проводився серед учнів середніх та старших класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій. Його учасники висловлювали власне бачення процесів та явищ на рівні мікро- та макроекономіки.
Участь у змаганнях взяли сім команд із учнів рівненських шкіл, ліцеїв та гімназій.
"Ідея організувати конкурс зародилася давно. Сьогодні ми знайшли можливість її реалізувати на тому рівні, на якому хотіли, — розповіла директор Рівненського міського Палацу дітей та молоді Ірина Первушевська. — Конкурс допомагає дітям отримати ті знання, які дають можливість адаптуватися в соціумі, відстоювати себе у середовищі, що постійно змінюється. Вони повинні володіти всіма навичками, які диктує на сьогоднішній день наша макро- і мікроекономіка".
Учасники конкурсу — школярі старшої ланки — розробляли стратегії виходу з економічної кризи, демонстрували знання податкової політики України, а також розробляли маркетингову програму, яка мала стимулювати реалізацію банківського продукту в рамках гри "Стань банківським співробітником". Завдання учнів середньої ланки були: розв’язати кросворд на економічну термінологію і намалювати малюнок на тему "Інвестиції у людський капітал".
"Я захоплююся економікою. Хочу пов'язати свою роботу з банківською справою. Школа бізнесу мені дуже допомогла у цьому, — поділилася учениця 10 класу Рівненської гуманітарної гімназії Надія Бардіна. — У школі нас просто навчають, що 2 на 2 це 4. А тут ми висловлюємо свою думку, своє розуміння термінів. Я їх не зазубрюю, а вільно можу оперувати ними. Вважаю, що у школі ми вивчаємо речі, які не використовуємо у житті. А тут нас вчать практичним речам, наприклад, як написати резюме".
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини