Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:46 | На 15% знизили виробництво промислові підприємства Рівного у 2008 році

У 2008 році обсяги виробництва промислових підприємств м. Рівного склали 2555,3 млн грн у порівняних цінах. Це на 15% менше, ніж за 2007 рік. Про це йдеться на офіційній інтернет-сторінці Рівнеради та міськвиконкому http://www.city-adm.rv.ua .
Спад виробництва відбувся у хімічній і нафтохімічній промисловості; виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів; металургійному виробництві й виробництві готових металевих виробів.
Основною причиною спаду виробництва у хімічній і нафтохімічній промисловості є зменшення випуску продукції на ВАТ "Рівнеазот", яке займало приблизно 56% у загальноміському виробництві.
Відбувся незначний (близько одного відсотка) спад виробництва харчових продуктів та напоїв. Серед основних причин, що вплинули на зменшення виробництва цієї продукції: дефіцит робочої сили на АТ "Рівненська кондитерська фабрика" та перенасиченість ринку збуту продукції інших виробників, зниження реалізації продукції ВАТ "Рівень".
Унаслідок фінансово-економічної кризи більшість промислових підприємств міста значно зменшили виробництво продукції в листопаді-грудні 2008 року.
За підсумками 2008 року, на 13,3% збільшився обсяг випуску промислової продукції на підприємствах з виробництва неметалевої мінеральної продукції, на 3,7% — в легкій промисловості, на 1,5% — у машинобудуванні, на 50,7% — у целюлозно-паперовому виробництві й на 6,6% — на підприємствах з виробництва та розподілу електроенергії, газу та води.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини