Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:14 | У Костополі відбувся конкурс на кращу вишивку «Пасхальна серветка»

Одним із напрямків діяльності Костопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є пошук творчообдарованих дітей та молоді, розвиток їх талантів та творчих здібностей.
Особливу увагу Центр приділяє творчообдарованим дітям та молодим людям з вадами здоров’я,дітям-сиротам, дітям, які позбавлені батьківського піклування. Саме для них проводяться щоквартальні районні конкурси творчих робіт «Як живемо і вчимося – наші мрії», які вже стали традиційними. Так, в березні цього року відбувся перший районний конкурс на кращу вишивку «Пасхальна серветка». В ньому взяла участь 31 особа. Ними на конкурс було представлено 35 робіт. Всі учасники будуть відзначені грамотами та подяками Костопільського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а роботи переможців конкурсу будуть направлені на участь в обласному конкурсі творчих робіт «Як живемо і вчимося – наші мрії».
Наступний конкурс творчих робіт дітей сиріт, дітей які позбавлені батьківського піклування, дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Як живемо і вчимося – наші мрії» на кращу міні-скульптуру «Мій улюблений герой» відбудеться у травні. Отже, запрошуємо до участі в ньому усіх дітей та молодих людей вищевказаних категорій.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини