Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:05 | На Рівненському інформаційному порталі з’явилося дві нові рубрики оголошень

У розділі оголошень Рівненського інформаційного порталу, газет "Безкоштовні оголошення” та "ОГО” з’явилося дві нові рубрики: "Шило на мило” та "Візьму в подарунок”. Вони допоможуть навіть в умовах кризи та фінансових нестач отримати те, що потрібно.
— У сучасник умовах фінансової кризи та постійної необхідності заощаджувати потреба у речах аж ніяк не зникає, — переконує керівник відділу оголошень ТОВ "Видавничий дім "ОГО” Юлія Паюк. — Наші нові рубрики допоможуть отримати бажане без грошей. Наприклад, якщо вам заважає велика домашня шафа, яку вже давно можна було б викинути, але не маєте як вивезти її з дому, перегляньте оголошення рубрики "Візьму в подарунок”. Можливо, хтось шукає саме цю річ і навіть готовий приїхати за нею. Всі у виграші: ви позбулися зайвого, а хтось знайшов потрібне.
Рубрика "Шило на мило” — приклад бартерного розрахунку. Вона нагадає давню звичку мінятися потрібними речами. Так, якщо вам потрібна праска, а її власнику, наприклад, електрочайник, — ви зможете знайти одне одного за оголошеннями саме у цій рубриці.
Подати оголошення у нові рубрики можна традиційно за телефоном 625-700, самостійно розмістити на Рівненському інформаційному порталі чи звернутися на пункт прийому оголошень (вул.Шкільна, 2, понеділок — п’ятниця з 9.00 до 18.00, субота з 10.00 до 14.00). Об’яви у нові рубрики подаються безкоштовно.

Переглянути
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини