Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:58 | В Острозькій академії здійснюватимуть підготовку магістрів психології

Магістеріум спеціальності «психологія» відкриється в Національному університеті «Острозька академія» з наступного 2009-2010 навчального року. Наразі, як повідомляє офіційний веб-сайт університету, проходить ліцензування спеціальності в Міністерстві освіти та науки України.
Підготовку магістрів психології проводитимуть на кафедрі психолого-педагогічних дисциплін. «Цього року у нас буде перший випуск бакалаврів психології. В університеті створені всі умови для підготовки людей, які могли б потім вступати до аспірантури з вікової та педагогічної психології, яка також є в нашому навчальному закладі. Тому потрібно, щоб був логічний перехід від бакалаврату до аспірантури», – коментує ситуацію завідувач кафедри, кандидат психологічних наук Марія Шугай.
При кафедрі діють науково-дослідна лабораторія когнітивної психології, яку очолив доктор психологічних наук університету Упсала, що в Стокгольмі, Ульф Фредрік Джонсон, майстерня практичного психолога, театр психодрами «Катарсис», тренінговий клас, ресурсний центр фахової літератури, що сприятимуть належній підготовці магістрів-психологів.
«Діяльність психолога потрібна на кожному підприємстві, адже пов’язана зі створенням сприятливого клімату у колективі, розв’язанням конфліктних ситуацій, консультативною практикою. Не менш важливою є діяльність психолога у сфері реклами, промисловості та бізнесу» - зазначила Марія Шугай.
Магістри психології, підготовка яких здійснюватиметься у Національному університеті «Острозька академія» зможуть працювати в галузі охорони здоров’я, фізичної культури, соціального забезпечення, громадських об’єднаннях, у закладах освіти та науки тощо.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини