Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:35 | На 6 мільйонів гривень зросли надходження до бюджету Рівненщини

На 6 мільйонів гривень більше порівняно з січнем минулого року зросли власні надходження до обласного бюджету. Таку цифру озвучила начальник головного фінансового управління ОДА Людмила Кушнер на сьогоднішньому засіданні координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради.

Члени ради, крім інших питань, вивчили особливості формування місцевих бюджетів на 2010 рік. Людмила Кушнер зауважила, що тимчасовий розпис, яким область керується за умов відсутності державного, а отже – й обласного бюджетів, за січень виконано на 117%. Це, звісно, дає підстави для обережного оптимізму, що економіка Рівненщини у 2010 році принаймні припинить спад.

Оскільки головного фінансового документа досі немає, на сесію обласної ради 26 лютого виноситься питання про продовження дії тимчасового розпису і на другий квартал.

Слід зауважити, що обласний бюджет за 2009 рік виконано на 103,1%. Минулорічний бюджет не виконано лише у трьох районах: Здолбунівському, Рокитнівському та Костопільському.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини