Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

14:48 | Корецькі "свободівці" вимагають назвати одну з вулиць міста іменем Степана Бандери

Корецька районна організація ВО "Свобода" звернулася до голови Корецької міської ради з вимогою поставити на голосування сесії міської ради питання перейменування вул. Титова на вул. Степана Бандери.

Як йдеться у зверненні, правовою підставою для для цього є доручення Президента України Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям щодо ужитку в установленому порядку заходів щодо гідного вшанування учасників боротьби за незалежність України у XX столітті, в тому числі з активізації патріотичного виховання молоді та просвітницької роботи, найменування у населених пунктах вулиць, площ, бульварів, парків та скверів, навчальних закладів та закладів культури на честь визначних учасників боротьби за незалежність України у XX столітті та подій, пов’язаних з українським визвольним рухом XX століття.

Як вважають корецькі "свободівці", цим рішенням представницька та виконавча влада м. Корця, політичні сили, представлені в Корецькій міській раді зможуть вшанувати пам’ять сотень тисяч борців за незалежність України.

Про це повідомили з прес-служби Рівненської обласної організації ВО "Свобода".
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини