Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:15 | Радивилів та Гоща – переможці Всеукраїнського конкурсу з благоустрою

Районні центри Рівненщини - Радивилів та Гоща - перемогли у різних категоріях на всеукраїнському конкурсі “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку”.

Про це повідомили з прес-служби Рівненської ОДА.

Конкурс “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку" започаткований Кабінетом Міністрів України у 2003 році. Переможців визначають у шести категоріях: I - міста з населенням понад 500 тис. чол, II - від 150 до 500 тис. чоловік, III - від 50 до 150 тис. чоловік, IV - до 50 тис. чоловік, V категорія - селища, VI категорія - села.

У конкурсі можуть брати участь всі міста, селища та села України. Визначають переможців за результатами виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту. Зокрема, проведення капітального та поточного ремонтів житлових приміщень; ремонт та утримання в належному стані вулиць і доріг; транспортне обслуговування населення та забезпеченні безпеки дорожнього руху; охорона довкілля; впровадження сучасних технологій санітарного очищення населених пунктів, утилізація сміття, а також своєчасна підготовка об’єктів ЖКГ і соціальної сфери до роботи в зимовий період.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини