Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:47 | Скейт-парку біля Рівненської ОДА більше не буде

Рівненський скейт-парк невдовзі змінить адресу. Раніше святиня місцевих молодих екстремалів розташовувалась на задньому дворі обласної державної адміністрації.
Перший у Рівному організований скейт-парк у Рівному молодь зробила власними руками майже два роки тому. Тоді екстремалів прихистив на задньому дворі ОДА Віктор Матчук. Скейт-парком тоді опікувався помічник голови ОДА Віталій Шабунін.
Згодом і Віталій Шабунін до Києва перебрався, і Віктор Матчук у народні депутати подався. І захищати юних екстремалів стало нікому. Нова обласна влада владі на чолі з Василем Берташем таке сусідство не дуже вподобала.
— Зрозуміле бажання дітей активно проводити час, проте такому парку не місце біля державної установи, — зауважив перший заступник голови Рівненської ОДА Анатолій Юхименко. — Тому ми мали розмову з міським головою Рівного, його заступником Галиною Кульчинською і вирішили це парк перенести. Проте я впевнений, що закривати його ніхто не буде.
Молодь й сама зрозуміла, що на старому місці скейт-парк не залишиться. Так, прихильники екстремального велоспорту перевезли свої тренажери до стадіону на вулиці Набережній ще кілька місяців.
— Було дуже зручно тренуватися в центрі, — зауважив велотріаліст та учасник шоу "Україна має талант" Ян Соколовський. — Але ми все ж таки вирішити не чекати рішення обласної влади і повернулись на той стадіон, де колись раніше тренувались. Хочеться, щоб скейт-парк і надалі був розташований у зручному куточку Рівного.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини