Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:09 | Студент “водного” Олег Жох - бронзовий призер Чемпіонату Європи з армспорту

Представники Національного університету водного господарства та природокористування взяли участь у ХХ Ювілейному чемпіонаті Європи з армспорту, який відбувся в Москві.

Про це повідомила керівник відділу зв’язків з громадськістю НУВГП Людмила Ступчук.

До складу збірної України увійшли першокурсник факультету менеджменту Олег Жох, п'ятикурсник механіко-енергетичного факультету Сергій Стасюк та працівник Центру навчально-інноваційних технологій Іван Лук'янчук.

Вдало виступивши, вони допомогли збірній України посісти друге командне місце і отримати срібні медалі. Олег Жох посів третє місце в категорії 60 кілограм. Іван Лук'янчук був четвертим у категорії 80 кілограм. Сергій Стасюк посів сьоме місце. Разом з хлопцями у чемпіонаті взяв участь, як тренер збірної України і старший викладач кафедри фізвиховання НУВГП, заслужений тренер України Олександр Комаревич.

Золото Європи дісталося рукоборцям Росії, а бронза – команді Туреччини. Всього ж у змаганнях чемпіонату взяли участь спортсмени з 24 країн.

Тепер студенти з Рівного разом зі своїм тренером, готуються до чемпіонату світу з армреслінгу, який відбудеться наприкінці року в США.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини