Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

12:00 | На Рівненщині відремонтували дорогу від сіл Метків і Рубче

Півтора кілометра дороги, яка з’єднує завод із населеними пунктами і є для жителів околиць головним шляхом сполучення з підприємством, відремонтувало ПАТ «Рівнеазот», що входить до OSTCHEM.

На капітальний ремонт ділянки дороги від сіл Метків і Рубче підприємство витратило 3 млн грн, при цьому комплекс ремонтних робіт охоплював зняття старого покриття, укладання асфальту, встановлення бордюрів та облаштування тротуарів. Крім цього, підприємство подбало про територію навколо дороги і облаштувало ефективне водовідведення, повністю відновило освітлення, а на місці старих тополь висадило молоді липи і клени.

До кінця 2013 року «Рівнеазот» планує додатково провести капітальний ремонт 13 тис. кв. м доріг – як внутрішніх, що знаходяться на території заводу, так і доріг загального користування.

Як зазначив голова правління ПАТ «Рівнеазот» Михайло Заблуда, «сьогодні «Рівнеазот» – не тільки потужне хімічне підприємство, яке забезпечує тисячі робочих місць, розвиваючи промисловий потенціал регіону. Підприємство дбає про суспільство, про те місце, де ми живемо і працюємо. У 2013 році ми приділили особливу увагу ремонту доріг: 1,5 км ключової дороги вже відремонтовано, а до кінця року ми витратимо ще понад 2,5 млн. грн. на ремонт дорожнього покриття інших транспортних шляхів».

За словами генерального директора OSTCHEM Олександра Халіна, «облаштування доріг є одним з найважливіших соціально значимих напрямів OSTCHEM і Group DF у цілому. Нещодавно концерн «Стірол», що входить до групи, закупив матеріали для ремонту міських доріг у Горлівці, а у Черкасах ПАТ «Азот» – інше підприємство OSTCHEM – повністю реконструювало центральну площу міста і планує завершити ремонт кількох міських дорожніх артерій до травня 2013 року».
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини