Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:00 | РЕНОМЕ-ЄВРОБУД: пташник у конкурсі кращих споруд

Компанія «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» завершила будівництво пташника на замовлення агрокорпорації «КРУПЕЦЬ» — великого багатогалузевого господарства, що спеціалізується на виробництві яєць, м'яса птиці та вирощуванні с/г культур.

Об’єкт площею близько 2 200 м кв., що відноситься до V категорії складності будівництва, введено в експлуатацію у ІІІ кварталі 2013 року. Будівництво було розпочато у травні 2013 року та згідно графіку робіт тривало 4 місяці.

Пташник, розрахований для утримання 40 000 голів курей-бройлерів, виконано з використанням збірних залізобетонних конструкцій. Тут створено унікальні умови для вирощування птахів з дотриманням усіх ветеринарно-санітарних норм.



Цьогоріч об’єкт подано на конкурс кращих будинків і споруд, збудованих та прийнятих у експлуатацію в Україні у 2013-му, який щороку ініціюється Державною архітектурно-будівельною інспекцією України спільно з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Підбиття підсумків та присудження призових місць відбудеться 10 липня 2014 року.

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини