Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:05 | Зарплата і управління персоналом 8 — курси стартували



12 червня завершились перші 32-х годинні навчальні курси з «1С:Підприємство 8» — Використання прикладного рішення "Зарплата і управління персоналом 8 для України". Організатором стала компанія РЕНОМЕ-СМАРТ.

Основна мета заходу, в першу чергу, полягає у вивчені головних функціональних можливостей і особливостей використання, розумінні базових принципів з прикладного рішення. Оскільки «1С:Підприємство 8» слугує важливим інструментом для вирішення завдань з розрахунку заробітної плати, обліку кадрів, управління кадровою політикою підприємства і формування регламентованої звітності. 

Учасниками курсів стали понад 15 фахівців групи компаній «РЕНОМЕ», при чому для всіх із них зустріч із рішенням не є першою.
«Здається, що за 3,5 роки роботи в цій програмі, вивчила вже всі нюанси. Але, побувавши на курсах по нарахуванню заробітної плати, з’ясувала дещо протилежне — знань забагато не буває», — начальник контрольно-ревізійного відділу ПрАТ «РЕНОМЕ» Людмила Нечипоренко.

Курси, що складаються з теоретичного і практичного модулів, проводяться у формі доступній для спеціалістів на будь-якому етапі користування рішеннями на базі платформи "1С:Підприємство 8".



«Працюю у програмі трохи більше пів року. Певна річ, за такий короткий термін важко осягнути усі її можливості — знайомство продовжується. Однак, 32 годин навчання дозволяють систематизувати відоме і дізнатись про нові інструменти», — бухгалтер РЕНОМЕ-КОМФОРТ Оля Козаченко.

Сертифіковані навчальні курси — середовище, що дає змогу задати собі нові питання чи по-новому поглянути на звичні задачі.

«Нестандартні ситуації трапляються у роботі кожного, то ж чим більше у тебе практичного досвіду – тим легше їх вирішити. У книжках усе не прочитаєш! (сміється) Курси – унікальний майданчик не лише для вивчення нового, а й для обміну знаннями з колегами», — головний бухгалтер РЕНОМЕ-ЄВРОБУД Тетяна Левчук.

РЕНОМЕ-СМАРТ постійно проводить навчання спрямовані на підвищення професійності бухгалтерів, управлінців і є офіційним Центром сертифікованого навчання (ЦСО) російського розробника програмного забезпечення для бізнесу — компанії «1С».
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини