Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:00 | Клуб РЕНОМЕ: отримувати більше

Витрати на ремонт та обладнання квартири завжди відчутні для сімейного бюджету. Це особливо актуально, коли ви створюєте інтер’єр власного нового житла.

Невід'ємною частиною політики компанії РЕНОМЕ є турбота про своїх клієнтів. Відтак, при покупці нерухомості кожен власник відразу стає почесним членом клубу та отримує індивідуальну клубну картку.



Клуб РЕНОМЕ — це особливі умови на придбання всього необхідного у партнерів компанії. Відтепер немає необхідності носити з собою десятки дисконтних карт, роздумуючи, де купити потрібний товар або провести своє дозвілля.

Власники клубної картки РЕНОМЕ заощаджують на покупках до 30%.

Партнери клубу — це відомі компанії, що охоплюють різні сфери життя людини — відпочинок, здоров'я, красу та спорт. Серед учасників програми — магазини будматеріалів, меблів, компанії, що подбають про затишок та неповторний інтер’єр у будь-якому домі. Ознайомитися з переліком партнерів можна на bud.renome.ua.

Незабаром власниками клубних карт стануть ще понад 70 рівненських сімей — майбутні мешканці 4-ї черги житлового комплексу ГЕТЬМАН ВИГОВСЬКИЙ.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини