Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:30 | #Street_Work_Out: РЕНОМЕ підтримує спортивні ініціативи

Перший вікенд літа у Рівному був присвячений спорту та пропаганді здорового способу життя.





Так, у суботу, 6 червня, відбувся перший обласний відбірковий етап всеукраїнського чемпіонату по «Street Work Out», що проходив на новому спеціалізованому спортивному майданчику.



З успішним здійсненням проекту хлопців привітав Василь РОКУНЬ, директор «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД»:

«Це хороший старт, адже до проекту долучилось досить багато людей. Маємо надію, що спільними зусиллями у нашому місті з часом з'явиться не один майданчик і Рівне стане центром активного спортивного відпочинку».

Нагадаємо, що восени минулого року одним з переможців конкурсу грантів від групи компаній «РЕНОМЕ» став проект «Здорове майбутнє», на реалізацію якого виділили суму 15 тис. грн. Він передбачав реалізацію ідеї популяризувати здоровий спосіб життя, і першим кроком стало встановлення workout- майданчика у Рівному. Впродовж семи місяців хлопці втілювали у життя свій задум і тепер урочисто відзначити «відкриття» вирішили регіональними змаганнями. Кращі «турнік-мени» нашого міста змагалися між собою у п’яти категоріях: силовий фрістайл, технічний фрістайл, джимбарр, підтягування з додатковою вагою і відтискання на брусах з додатковою вагою. Переможці будуть представляти наше місто на Всеукраїнському чемпіонаті по «Street Work Out» та спробують свої сили у змаганнях з кращими «воркаутерами» країни.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини