Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

11:30 | #Будь_ЕКО: у Рівному провели екологічний «УРБАН Пікнік»




Молодіжні проекти Рівного набирають обертів і «РЕНОМЕ» намагається активно до них долучатися, адже це гарний старт для того, щоб покращити наше місто і сформувати обличчя Рівного, як культурно-мистецького осередку, в очах українців.





Погода сприяє відпочинку під відкритим небом і перший літній вікенд рівняни провели на оновленій території гідропарку, де вперше у нашому місті відбувся інноваційний еко-захід «УРБАН пікнік». Ідея його проведення виникла з «Форуму культурних ініціатив», ціллю якого було формування культурного простору Рівного. Так як група компаній «РЕНОМЕ» активно підтримувала «Форум», проігнорувати ініціативу «Урбан Пікніка» було просто неможливо. Для цього заходу ми надали розлогі тенти, щоб відвідувачі мали де сховатися від палючої спеки, а також фарби та барвники для арт-флешмобу. Завдяки зусиллям художників-аматорів, парапет біля альтанки тепер прикрашають різноманітні кольорові квіти та напис «Урбан пікнік».




Організатори заходу зізнаються, що формат заходу запозичили з практики традиційних міських пікніків, які проводяться у Сан-Франциско. Відвідувачі мали змогу не лише послухати лекцію, відвідати різноманітні майстер-класи та скуштувати вуличної їжі, а і взяти участь в облаштуванні занедбаної міської території відпочинку на Гідропарку.

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини