Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

13:45 | «Займайтесь тим, що вмієте найкраще». Бізнес-ланч Надії Гладкевич зі студентами НУВГП




Вважається, що бізнесмени зі сфери ІТ відрізняються від своїх колег специфічним поглядом на життя. Вони не бояться експериментів, відкриті до нового і постійно намагаються крокувати в ногу з часом. Про бізнес, способи самореалізації та правильні шляхи до успіху говорила зі студентами Надія Гладкевич, генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ».

Кількома днями раніше відбувся перший рівненський чемпіонат “Smart Challenge”. Учасники розв'язували бізнес-кейс, який базувався на реальній ситуації з досвіду діяльності групи компаній «РЕНОМЕ».

Перемогу отримала команда “GreenКи”, у складі якої - студенти IV курсу НУВГП Наталка Онищук, Катя Швед, Аня Ткачук і Сашко Рибачик. Головним призом для них стала можливість особисто поспілкуватися з людиною бізнесу, зокрема, поговорити про те, що давно цікавило кожного.





Розмова проходила невимушено, легко та приємно. Пані Надія ділилася досвідом, розповідала про принципи, стратегії та підходи у роботі. Одна з основних порад - займайтесь тим, що вмієте найкраще, що викликає у вас захоплення. Починаючи стартап, потрібно «горіти» ідеєю настільки, щоб інші повірили у її здійсненність. Розвиватися і вдосконалюватися можна лише долаючи труднощі, виходячи з власної зони комфорту. Властивість критично ставитись до себе, визнавати свої помилки і рухатися вперед просто необхідні підприємцю, адже без «провалів» не може бути бізнесу.





Чи пізнавальною виявилась зустріч? Своїми враженнями та роздумами над почутим ділиться Наталка Онищук, одна з учасників бізнес-ланчу:

«Приємне спілкування, відкритість, бажання зрозуміти кожного із наших учасників команди насправді приємно вразили. Натомість починаєш розуміти, скільки і в якому напрямку потрібно рухатись, наскільки ще треба вирости та що змінити. Кожна зустріч несе якийсь наслідок. А особливо зустріч із «правильними» людьми. Так ось, наш приз – це саме те, що потрібно для кожного студента. Ми справді стали натхненнішими, бадьорішими та готовими до змін. Вдячні за час, що приділили нам. Ми провели його з користю».
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини