Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:45 | Сертифікат на 15 тисяч гривень отримали переможці архітектурного конкурсу від “РЕНОМЕ”

Група компаній“РЕНОМЕ” постійно проявляє ініціативи та активно залучає креативних людей до співпраці. Тож і цього разу для будівництва житлового будинку на вулиці Струтинської у Рівному організували конкурс серед архітекторів з усієї країни та визначили найкращий з-поміж запропонованих проектів.

Конкурсні проекти повинні були відповідати низці вимог, серед яких — зовнішня презентабельність, практичність, комфортність та економічна ефективність будівництва.

Перемогу отримали архітектори зі Львова — Роман Ворожбит та Тарас Стахів, чий проект виявився найбільш вдалим. Переможці не приховують своїх радощів і з гордістю розповідають про свій доробок.




Майбутній будинок матиме 7-9 поверхів і понад 100 квартир, серед яких будуть і дворівневі. Крім того, в проекті передбачені і паркомісця, і зелені сквери для дорослих і дітей.

- Архітектуру робить сонце. Саме цей вираз став ключовим у розробці нашого проекту. Світлотінь передає об’єми будинку, а в нашому випадку якраз сонце створило цілий квартал, - розповідає архітектор Тарас Стахів.

Переможці отримали від “РЕНОМЕ” заслужений виграш та щирі побажання успіху та натхнення. Організатори розповідають, що, можливо, вже наступного року цей проект почне втілюватися майже в самому центрі нашого міста.

Генеральний директор групи компаній “РЕНОМЕ” Надія Гладкевич зазначає, що ідея львівських архітекторів ще потребує технічного доопрацювання, але в цілому концепція запропонованого житлового будинку їй подобається.
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини