Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

16:45 | Група компаній «РЕНОМЕ» встановила у Рівному особливий майданчик для дітей




Кажуть, що одна з найбільших удач у житті людини — щасливе дитинство. А ще щасливішим воно має бути у тих, кого наділили званням «дитина з особливими потребами».


У Рівному завдяки групі компаній «РЕНОМЕ» з'явився новий та сучасний ігровий дитячий майданчик, обладнаний страховими елементами для задоволення потреб неповносправних дітей. За словами міського голови Рівного Володимира Хомка, на його пам'яті це перший майданчик такого типу, що встановлено у місті.

«Цьогоріч ми встановили понад 30 ігрових майданчиків для маленьких рівнян, — розповідає міський голова. — Проте, цей — особливий. Він гарний, зручний, яскравий, а головне — призначений для відпочинку наших особливих діток. Тут передбачений зручний доїзд для батьків, тінь для дітлахів і хороший настрій для усіх».





Також міський голова зазначив, що влада Рівного співпрацює з «РЕНОМЕ» не один рік, а відтак компанія вже неодноразово встановлювала дитячі майданчики по місту. Генеральний директор ПрАТ «РЕНОМЕ» Надія Гладкевич розповіла, що місця для дитячого відпочинку компанія зводить разом з житловими будинками, які будує компанія.





«Важливо піклуватись не лише про здорових дітей. Певно, ще більшої уваги потребують особливі малюки, — зазначила пані Надія. — Ми закликаємо всіх рівнян не лишатись осторонь проблем діток з особливими потребами та допомагати їм. Адже, справді, найкраща подяка— це усмішки малечі, яка бігає поряд».





Дійсно, без офіційних стрічок та довгих промов, маленьким рівнянам просто відкрили ще одне місце для відпочинку. У «РЕНОМЕ» переконані - дітей не варто ділити на якісь соціальні групи, а навпаки, сприяти тому, щоб маленьке суспільство росло разом у відкритому та щирому оточенні.

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини