Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

09:30 | «Rivne Skills Hub» - переможець цьогорічного конкурсу грантів від «РЕНОМЕ»

У червні 2015 року група компаній «РЕНОМЕ» провела третій конкурс грантів серед творчої молоді Рівного. З десяти учасників перемогу отримав проект від молодіжної громадської організації «ФРІ Рівне».





Керуючись гаслом "Вдосконалюйся щодня!", вони вирішили створити унікальний простір «Rivne Skills Hub», учасники якого зможуть навчитися новому безпосередньо на практиці. Впродовж чотирьох місяців, починаючи з 12 вересня, під кураторством найкращих спікерів, майстрів та фахівців галузі проходитимуть тренінги за чотирма напрямками – «акторська майстерність», «ораторське мистецтво», «дебати», «психологія та лідерство». По завершенню кожного з курсів учасники отримають відповідні сертифікати.

Організатори заходу акцентують саме на практичній стороні навчання як головній перевазі проекту.

Окрім основної навчальної частини передбачено також відеолекторій з переглядами найцікавіших виступів TEDx, мотивуючих фільмів та роликів з їх подальшими обговореннями та дискусіями по темі. Також проводитимуться бонусні лекції і майстер-класи на різноманітну тематику.

Грантова програма для «РЕНОМЕ» є вагомою частиною соціальної відповідальності компанії. Сприяти розвитку ініціативної творчої молоді Рівного – основна мета цьогорічного проекту, адже ці люди творять наше майбутнє.

FB: https://www.facebook.com/pages/Rivne-Skills-Hub/1625369761077772?fref=ts

VK: http://vk.com/rivne_skills_hub
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини