Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

15:45 | «РЕНОМЕ» візьме участь у виборчих перегонах від партії «Солідарність»

Вчора, 22 вересня, у конференц-залі готелю «Мир» відбувся з’їзд політичної партії «Блок Петра Порошенка “Солідарність”». Захід відбувся з метою висування кандидатів на прийдешні місцеві вибори 2015. У результаті голосування Надію ГЛАДКЕВИЧ, генерального директора групи компаній «РЕНОМЕ», обрали кандидатом у депутати до Рівненської обласної ради.



«Я прислухалась до порад людей, яких поважаю і вирішила балотуватися. Більше того, крім себе, я веду до Рівненської ради ще трьох своїх співробітників – Олександра Бодіна, Лілію Музику-Бєлую і Василя Рокуня.



Нашій компанії 25 років. Ми маємо великий професійний досвід. Мені подобається риторика реальних справ - давайте будувати нове, давайте розбудовувати країну. І водночас заклики в стилі «Давайте боротися», поширені зараз, не варті нічого. Мало говорити, що «мені не подобається» чи «мені погано» - потрібно робити. Нам потрібно навчитися відрізняти популізм від реальних справ.

Коли популісти говорять «Ми знизимо тарифи» - ми всі абсолютно чітко усвідомлюємо, що тарифи не зміняться - можна лише зменшити суму у рахунку. Це цілком реально, якщо ми залучимо іноземні інвестиції та дамо можливість створити нові робочі місця.

На мою думку, ми беремо правильний курс і на сьогоднішній день я впевнена, що ми дійсно можемо змінити нашу країну».

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини