Ми у Facebook
05.06.2003, 04:37

Політичний кінець починається з власного порогу

“Ганьба!” та “Зрадник!” — такі вигуки лунали минулої неділі на вулицях Новоукраїнки Рівненського району. Це виборці округу нардепа Павла Сулковського влаштували мітинг, щоб продемонструвати своє ставлення до вчинку політика, який перейшов із “Нашої України” у фракцію “Регіони України”. Обурення близько сотні рівнян, гощанців, здолбунівчан, кореччан не вилилися у погроми, до правопорядку усіх учасників закликали організатори акції.
Шоу з розбитими
вікнами чи потро-
щеними штахетами не вийшло, депутат Рівненської облради Мирослав Семанів закликав обурених виборців не піддаватися на провокації, які можуть проявити “недоброзичливці” зі сторони. А представник заводу “Рівнесільмаш” у своєму виступі наголосив: виробництво відродити неможливо, бо “від нього лишилися одні ребра, а для Сулковського комбайни — це лише привід, щоб обманом виправдати перед виборцями свій негідний вчинок”. Всі виступаючі засудили вчинок народного депутата, якого обрали тільки тому, “що думали, що він людина Ющенка, і обирали Ющенка”. Порядок демонстрації забезпечували кілька представників правоохоронних органів та СБУ. Людям у формі довелося пройтися услід за мітингуючими до будинку нардепа, а потім далі — вулицями Новоукраїнки.
Біля воріт будинку, де мешкає сім’я Сулковських, учасники акції скандували “Сулковський — політична повія!”, “Поверни мандат народного обранця!”, “За скільки ти продався?”. На запитання виборців відповісти того дня пан Павло не зміг. За неофіційною інформацією, депутат того дня перебував у Києві. Отож його домашнім довелося знімати з воріт транспаранти зі звинуваченнями на адресу члена своєї родини. Увечері, коли депутат повернувся додому, йому розповіли про акцію. Ці події Павло Сулковський прокоментував таким чином:
— Буквально вчора я займався справами держави на відміну від інших, які організовують скандали. Я приїхав додому увечері і діти мені розповіли, що відбулося. Казали, що невідомі люди прийшли до будинку, по селу викрикували “геть” та ганьбили мою честь і гідність. Я знаю, що є на Рівненщині політик, який все життя живе скандалами. Але думаю, що народ дасть свою оцінку, і кінець скандалам вже приходить. Ці люди випустять пару, іще півроку пройде — і розійдуться по кущах. Для мене понад усе був і залишається український народ і Україна. Якби я продавався, то ще б кандидатом у депутати. Я працював на людей і буду. Я не така продажна шкура, як ті скандалісти. От вони продаються. Переконаний, що вони за 5-10 гривень приїхали і скандалили у Новоукраїнці. УНП скандалами просто ганьбить політик, який за 12 років роботи в парламенті нічого не зробив для Рівненщини, крім скандалів та ворожнечі в церквах. Тому ніколи не був повним з душею прихильником УНР-УНП через такого політика як Василь Червоній, а от Костенка поважаю. Я не жалію, що балотувався від “Нашої України”, тому що маю можливість реалізувати сповна себе для українського народу. Я більше зроблю для українського народу у зв’язку з тим, що я зробив такий політичний крок.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ