Ми у Facebook
06.05.2009, 18:08

Молодятам Шабуніним подарували цеглину

Молодятам було явно не до весільного торта

На одного “завидного жениха” у Рівному стало менше. Днями одружився наймолодший депутат Рівненської міської ради Віталій ШАБУНІН. Церемонія проходила третього травня у столичному Гідропарку на березі Дніпра.
Серед трьох десятків гостей, які приїхали привітати молодих, було: кілька депутатів місцевих рад, Верховної Ради, лідери молодіжних організацій та старі друзі. Сонячна погода явно сприяла святковому настрою. Гості в очікуванні нареченої жартували і згадували різні моменти з дошлюбних стосунків молодят. Олена Грішина (дівоче прізвище нареченої – авт.) працює PR-менеджером компанії-оператора мобільного зв’язку life:). Віталій та Олена познайомились у Словаччині на семінарі з НАТО, а продовжили знайомство вже в Києві, коли Віталій почав працювати радником у Верховній Раді.
Як виявилось, з першого разу пропозицію руки та серця відхилили. Однак ті, хто знає Шабуніна особисто, можуть підтвердити, що так просто він не здається. Друга спроба була вдала, Олена сказала “так”, а ми отримали нагоду погуляти на весіллі.
У кращих традиціях наречена запізнилась на півгодини. Весь цей час Віталій не випускав мобільний з рук – керував, давав розпорядження. Свідок нареченого, він же помічник депутата Рівненської міської ради Зураб КАНТАРІЯ, не витримав:
— Та заберіть в нього “мобілу”! У нього ж весілля…
Інший свідок, а за сумісництвом депутат Закарпатської облради Олександр СОЛОНТАЙ, просто піджартовував над Віталієм
— Може, наречена передумала?..
Але за кілька хвилин з’явилось авто, з якого вийшла майбутня пані Шабуніна. Віталій відразу забув про мобільний…
Далі – все за планом: слова ведучої, напутні слова батьків, сльози на обличчях жіночої частини гостей, подарунки.
Подарунки були нестандартні: наприклад, народний депутат України Олеся ОРОБЕЦЬ вручила молодятам цеглину, яка має стати першою цеглиною їхнього майбутнього спільного будинку.
Гостей запросили до столу з весільним тортом і соками. Весілля було безалкогольне, як сказав дехто з гостей – комсомольське. Але від того ніхто не нудьгував. Навпаки — сипались жарти під час поїдання весільного торта, розрізати який “гострим кинджалом” довірили справжньому кавказцю Зурабу.
Доки гості знищували солодощі, молодята танцювали. Гості не зогледілись, як наречений зник. За кілька хвилин він з’явився… на білому коні. Під’їхав до Олени, підхопив у сідло, і вони поїхали кататись, а гості лишились святкувати. Наречених побачили лише через кілька годин у Миколаївській церкві поблизу Контрактової площі. Туди ж, як завжди на урочистостях, у вишиванці, привітати молодят приїхав прес-секретар губернатора та депутат Рівненської облради Тарас МАКСИМЕНКО.
Узявши шлюб перед Богом, Віталій і Олена сіли в авто і поїхали, а гості ще довго гуляли Контрактовою площею, пили домашнє вино (мабуть, привезли гості із Закарпаття – авт.) за здоров’я молодих...





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ