Ми у Facebook
10.03.2011, 12:04

24 місце. Господарка модельного царства - Оксана ІГАС

Статус: директор Агентства моделей "ARTmodels"
Коли восени 2001 року на факультеті української філології РДГУ започаткували конкурс краси "Осіння Панна", постановку дефіле довірили третьокурсниці Оксані Ігас. Минуло десять років — і в 2011-му та ж людина, імовірно, проведе в Рівному перший всеукраїнський конкурс краси — "Бурштинова корона".

Відмінниця-перфекціоністка по життю, Оксана Ігас, як належить гідній вихованці відомого серед рівненських філологів професора Хом'яка, чітко вимовляє шиплячі — і, як належить старанній читачці психологічної літератури, чітко формулює життєві цілі. Хоча й не мріяла в дитинстві очолити школу моделей, сьогодні Оксана з наполегливістю Тельця, під знаком якого народилась, навчає не лише моделей-дівчат, а й моделей-хлопців і моделей-дітей, організовує та режисує модні тусовки, видає глянсовий журнал і продюсує молоду естрадну співачку Марію Злату.

У дитинстві Оксана багато виступала на сцені сама, завдяки родині й батькові-музиканту, який навчив співати і любити пісню.

Сьогодні на її заходах можна побачити і фронтмена гурту "Ot Vinta" Юрія Журавля, і лідера "Чорних черешень", "співаючого чиновника" луцько-рівненського Юрія Поліщука, і багатьох-багатьох співаючих, яскравих, креативних. У тому числі — й найкреативнішого чиновника обласної влади Олексія Губанова.

Вміння зібрати навколо себе талановитих — одна із сильних рис Оксани. Здатність домовлятися і заручатися підтримкою впливових — також. Тому видається, що й всеукраїнський конкурс краси — не межа її можливостей.





На правах реклами