Ми у Facebook
24.06.2011, 12:31

Красуля розповіла рівнянам секрети пошуку нареченого в інтернеті

Волинянка Оксана Красуля презентувала у Рівному свою книгу "Знакомтесь без заморочек!". У ній жінка розповідає секрети і ризики знайомств в інтернеті, адже сама провела на сайті знайомств понад 3 роки.
Більше ніж 4 мільйони українців віком від 25 до 50 років не мають супутника життя. Спражнім порятунком для них стають сайти знайомств в інтернеті. Втім і тут для успішного пошуку другої половинки є свої секрети.

— Я особисто провела на сайтах знайомств понад три роки, — розповіла Оксана Красуля. — За цей час набралась і позитивного і негатвного досвіду. Бувало й таке, що на першому побаченні залицяльник вкрав гаманця. Зрештою зрозуміла, що треба максимально повно і правдиво заповнювати анкету, більше спілкувататися з потенційними другими половинками.
Саме так авторка книги познайомилась з доктором наук та майбутнім чоловіком Сергієм. Мешканець Сумщини за походженням, зараз працює в відомій Силіконовій долині в США.

— Після переїду до Штатів весь вільний час займала робота та навчання, - тож на знайомства і хвилинки вільної не було, — зізнався Сергій Красуля. — На сайтах знайомств шукав у першу чергу приємну людину для спілкування, а вже потім потенційну дружину.

Після одруження Оксані почали надходити листи, де одинокі люди просили поділитись секретами успішного знайомства. Це й наштовхнуло волинянку на створення книжки. Попередній попит на видання був заявлений також у Росії та Білорусі, саме тому її видано російською мовою.





На правах реклами