Ми у Facebook
14.09.2011, 11:41

На Рівненщині визначають кращу групу затримання ДСО [+Фото]

У с. Городок, що на Рівненщині, стартував фінальний конкурс професійної майстерності "Кращий за професією 2011 року" серед працівників груп затримання Державної служби охорони МВС України. Проходить він на території Рівненського вищого професійного училища ДДСО при МВС України і триватиме до 16 вересня.
У змаганнях беруть участь 28 команд з усіх областей України, Криму, міст Києва, Севастополя та Кривого Рогу:

— Ці змагання проводяться протягом другого десятиліття і збирають найкращих працівників підрозділів груп затримання зі всієї України, — зазначив начальник відділу професійної підготовки ДДСО при МВС України Андрій Красновид. — Конкурсанти долатимуть смугу перешкод, маневруватимуть автомобілем. Також ми перевірятимемо дії нарядів груп затримання за сигналом "Тривога" та виконання прийомів рукопашного бою.



Шанси на перемогу команди Рівненської області Андрій Красновид оцінив як високі, відзначивши, що з року в рік наші працівники показують все кращі результати.



Проте на перше місце зазіхають не лише рівняни, а й гості з Криму:

— Позаминулого року на таких змаганнях ми зайняли третє місце, а того року друге, — розповідає учасник команди м.Севастополь Олександр Зюба. — Цього разу плануємо здобуте перше місце. На таких змаганнях ми не лише боремося за підняття власного авторитету та рейтингу, а й відстоюємо честь міста. Сам я уже п'ятий рік поспіль сюди приїжджаю.



На думку Олександра Зюби, найскладнішими видами змагань є швидкісне маневрування автомобілем та крос на 1000 метрів.





На правах реклами