Ми у Facebook
29.11.2011, 10:42

Благодійний проект "Дарунок дитини" розпочався з новорічних листівок [+Фото]

Перші заняття з дітками Рівненського притулку з ручної праці провели організатори благодійного проекту "Дарунок дитини" у понеділок, 28 листопада.
Новорічні листівочки вихованці притулку робили власними руками разом з рівненською майстринею Любов'ю Пастушенко.

Окрім майстрині, попрацювати з дітками виявили бажання і група студенток-волонтерів, майбутніх педагогів - Лейла Гусейнова, Віра Кубіт, Інна Грубюк та Наталія Фаєвська. За що ми їм дуже вдячні! Вони, до речі, не тільки допомагали діткам робити вправлятися у так званому скраббукінгу, а й підготували кожній дитинці подарункові пакети з найнеобхіднішими речами!




Сьогодні ж, 29 листопада, з дітьми займатиметься Ольга Лук'янова. Діти виготовлятимуть власними руками сувеніри з природних матеріалів.





Нагадаємо, Видавничий дім "ОГО" спільно з місцевими майстринями ручної творчості, так званого хенд-мейду, започаткував новий благодійний проект "Дарунок дитини".





Проект ставить перед собою дві мети. Перша, найголовніша, - ознайомити діток з різними видами ручної праці. Навчити їх працювати з різноманітними матеріалами та робити з них дійсно цікаві та оригінальні речі. Розвивати творче мислення. Діти, які через сучасні реалії життя опинилися у складному становищі, як ніхто, потребують уваги.





Друга мета проекту "Дарунок дитини" - усі речі, які дітки робитимуть своїми руками, ми виставимо на благодійний аукціон на порталі OGO.ua. І кожен з наших читачів зможе викупити якусь роботу і цим зробити свій, навіть невеличкий, вклад у зібрання коштів для вихованців притулку. Усі зароблені кошти будуть витрачені на необхідні для дітей повсякденні речі (детальну звітність про витрати коштів ми гарантуємо).




Майстер-класи триватимуть два тижні: з 28 листопада по 12 грудня. Завершення проекту плануємо до новорічних свят.

Наразі ми маємо можливість підключити до занять ще кілька майстринь, адже маємо у графіку вільні години. Бажаючим долучитися до проекту звертатися до Юліани ТЕТ. Контактний телефон: 097 88 22 345.



Дякуємо за розуміння та підтримку керівництву Служби у справах дітей РОДА. А також нашому меценату - депутату Рівнеради Ларисі Зелінській.






На правах реклами