Ми у Facebook
12.03.2012, 16:05

Вибір "ОГО": Ірина БАЧЕВСЬКА - Жіночі чари не знають меж

Статус: директор стоматологічного медичного закладу "Дентал Люкс"
Розумна жінка — розумна у всьому. Про таких, як Ірина Миколаївна, з упевненістю можна сказати: "Повний вперед і жодного кроку назад". Позитивна, енергійна, завжди усміхнена — ця жінка просто зачаровує своєю природною щирістю. Крім коханого чоловіка, їй під силу було підкорити фах електромеханіка. Але доля вносить свої корективи. Випадково знайомиться із лікарем стаматологічного відділення, після чого розуміє, що саме цією справою хоче займатись. Ось уже 12 років, як Ірина Миколаївна є незмінним директором медичного закладу "Дентал Люкс".

Вибухова суміш жіночності та незламної стійкості характеризує пані Ірину як розсудливого керівника. Кожного свого співробітника ця сильна жінка продовжує навчати, виховувати, плекати почуття уваги та взаєморозуміння до кожного клієнта, незалежно від віку, статі, соціальної приналежності.

Для колег Ірина Миколаївна — мудрий порадник та наставник.

Доброзичливою та чуйною вона залишається для своїх клієнтів. Ніколи не зупиняється на досягнутому, постійно відвідує медичні семінари, тренінги, конференції заради самовдосконалення та професійного росту.
Відповідальна й цілеспрямована на роботі, покірна й турботлива — вдома. Пані Ірина обожнює готувати й радувати своїх близьких чимось смачненьким. Мріє про власне затишне кафе, де можна було б організовувати зустрічі з рідними людьми.

— Рух — це здоров’я — зізнається Ірина Миколаївна. Окрім ранкової зарядки, щоденної домашньої рутини та професійних обов’язків, ця жінка встигає ще й освоювати новий для себе профіль фінансового консультанта.

Позитив шукає завжди й у всьому. Своє життя не уявляє без квітів. Їх у пані Ірини багато і на підвіконнях в будинку, і на клумбах довкола.
Доля подарувала Ірині Бачевській двох прекрасних синів, які, в свою чергу, віддячили мамі внучками Соломією та Даринкою.

— Бути професіоналом своєї справи замало, — каже пані Ірина. — Треба бути універсальною людиною, щоб завжди і з усіма знаходити спільну мову.





На правах реклами