Ми у Facebook
30.04.2012, 15:28

У Рівному володаркою титулу "Міс Феміда" стала Руслана Мединська [+Фото]

28 квітня у Рівному відбувався фінал конкурсу "Міс Феміда". У Рівненському інституті Київського університету права найкрасивішу студентку-юристку обирали з 10 фіналісток.
За перемогу в загальноуніверситетському конкурсі змагатись 10 фіналісток-студенток першого та другого курсу Рівненського інституту Київського університету права. До фіналу дівчата не тільки репетирували дефіле з кращими викладачами школи моделей "Панна", а й провели низку фотосесій. Крім того до фіналу кожна учасниця готувала й презентацію власного таланту, щоб потішити глядачів власним співом, танцями чи рукоділлям.





Під час фіналу дівчата дефілювали перед публікою у чотирьох виходах - візитка, діловий стиль, одяг фантазії та вечірні сукні. Позмагались дівчата і у ораторському мистецтві та інтелектуальному конкурсі.








Виходи дівчат доповнили і виступи студентів-співаків Юлія Сіончук, Анни-Юлії Пертук, Марії Скачко та Миколи Цихановського.
За рішенням журі титул "Другої фіце-міс "Феміда" виборола Оксана Потапчук, "Першої віце-міс" Інна Жабчик. 18-річна Руслана Мединська стала одразу "Фемідою OGO.ua" "Фемідою глядацьких симпатій", "Фемідою інтернет симпатій" та володаркою головного титулу "Міс Феміда-2012".










Фото та представлення учасниць





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ