подати
оголошення



05.01.2013, 16:50

Рецепт на Різдво: М’ясні завиванці

1 кг нежирної свинини, 5 твердих маринованих помідорів без шкірки або 2 мариновані болгарські червоні перці, 5 маринованих огірків, 150 г копченої ковбаси або шинки, 150 г свіжого сала, 50-100 г твердого сиру, 6-8 волоських горіхів.
1. М’ясо розріжте упоперек волокон, як на відбивні. Шматки добре відбийте.

2. Помідори, перець, огірки, ковбасу, сир, сало наріжте дрібними кубиками, горіхи потовчіть.

3. На кожен шматок м’яса викладіть нарізану суміш й посипте горіхами. Загорніть у трубочки, зав’яжіть ниткою.

4. Смажте в олії на середньому вогні з обох боків приблизно 10-12 хвилин.

Секрети від пані Галі:
Можна спочатку обсмажити завиванці до утворення рум’яної скоринки, а потім довести до готовності у духовці чи мікрохвильовці.
Ще простіше загорнути кожну трубочку у фольгу й поставити випікати в духовку на півгодини.

ІНШІ РЕЦЕПТИ:
Найкращі рецепти: 12 пісних страв на Свят-вечір
Відбивні з лимоном та Куряча грудка, фарширована шинкою і сиром
Курка, запечена в апельсиново-соєвому соусі
Різдвяне печиво
Печиво "Ванільні баранці та змійки"
Торти та десерти
Коментарі:




Бесплатка
Останні новини


Новини партнерів