Ми у Facebook
17.02.2013, 16:56

Дебют у збірній України рівнянин відзначив голом [Фото+Відео]

Гравець рівненського "Кардинала" Олександр Бондар вдало дебютував у Національній збірній України з футзалу. У товариському матчі проти збірної Польщі Олександр забив гол й віддав дві результативні передачі.
У двох товариських матчах, які збірна України провела у Львові проти команди Польщі, наші футболісти "відвантажили" полякам аж 9 м'ячів.

У першому матчі українці перемогли "всуху" - 3:0, а ось у другому влаштували справжню гольову феєрію, розгромивши суперників із рахунком 6:2. Саме друга гра стала дебютною для гравця МФК "Кардинал-Рівне" Олександра Бондаря.






31-річний рівнянин з'явився на майданчику у футболці під номером "9" й уже на шостій хвилині гри став автором гольової передачі. Після розіграшу ауту Олександр Бондар пробив в напрямку дальньої штанги, де ногу під м'яч підставив Петро Шотурма й відкрив рахунок у матчі.

Ще більш активним для Олександра стала друга половина гри. На 23-й хвилині він сильно вдарив з 10 метрів, але м'яч просвистів повз штангу. А уже на 26-й хвилині Олександру Бондарю вдався постріл метрів з 12-ти. Голкіпер поляків хоч і прикривав ближній кут, зреагувати на удар "кардиналівця" не зміг.



Буквально за хвилину рівнянин знову долучився до взяття воріт польської збірної. Коли після удару Бондаря кіпер поляків відбив м'яча, Олександр встиг підхопити "кулю" і віддати стрімкий пас на Віталія Скорого, який вколотив м'яч в сітку.

Кращі моменти гри:



Загалом рівнянин був одним з найактивніших на полі й після гри щиро радів такому вдалому дебюту й поділився враженнями з львівськими журналістами.

- Перш за все дякую уболівальникам за таку палку підтримку, - сказав гравець МФК "Кардинал-Рівне" та Національної збірної України з футзалу Олександр Бондар. - Дуже приємно було грати при заповнених трибунах, адже глядачів прийшло багато. Виклик до Національної збірної України став для мене несподіванкою, тому мотивація у мене була понад усе. Хотілося зіграти якнайкраще, щоб себе проявити у такому матчі. Здається, непогано у мене вийшло, адже забив гол, а також віддав дві гольові передачі. Тому тренери будуть передивлятися гру та вирішувати. Адже грати за збірну України будуть найкращі гравці.

Кращі моменти гри:



Вдалий дебют залишає Олександру гарні шанси на виклик до національної команди у відбіркових матчах до Чемпіонату Європи 2014 року. До слова, за путівку на ЄВРО-2014 українці посперечаються зі збірними Англії, Словаччини та Туреччини. Старт відбору - 7 березня проти Англії.

А уже зовсім скоро, у середу 20 лютого, рівненські вболівальники зможуть особисто привітати Олександра Бондаря з дебютом у збірній, адже в цей день він разом із партнерами по "Кардиналу" протистоятиме луганському клубу "ЛТК".

Нагадаємо, що у грудні того року у молодіжній збірній Україні з футзалу дебютував ще один гравець "Кардинала" Дмитро Ситник.





На правах реклами