Пісні страви: Капусняк з грибами й томатним соусом
800 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 2 столові ложки томатного соусу, 2-3 сухих гриби, 1 столова ложка борошна, 1 цибулина, олія.
Підсмажте на олії у глибокій сковорідці дрібно нарізану цибулю, терту моркву, корінь петрушки, додайте в сковорідку квашену капусту, злегка підсмажте (не перепаліть!).
Тушкуйте під кришкою з додаванням томатного соусу близько години, затим розведіть овочевим чи грибним бульйоном, покладіть попередньо відварені й дрібно нарізані гриби, а також пасероване в 1 столовій ложці олії борошно.
Посоліть та приправте за смаком, дайте настоятись.
18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]
ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ
Рак шкіри: рівнян запрошують перевірити родимки
У понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком шкіри.
переглядів: 261
Закон про мобілізацію: які зміни ухвалила Верховна Рада
Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний Президентом України, вступить в дію вже з 18 травня.
переглядів: 260
17-річний Гукеш переміг у Турнірі претендентів
У Торонто завершився 14-й тур знаного Турніру претендентів.
переглядів: 375
У Рівному роздуми утіляться у фотографії
Жителів Рівного запрошують на урочисте відкриття виставки під назвою "Роздуми", яке відбудеться 25 квітня о 16:00 у приміщенні Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 326
На Рівненщині вийде марка, присвячена битві під Гурбами
Визначили найкращу поштову марку та конверт до 80-річчя бою під Гурбами». Ним став ескіз із зображенням одного з командирів УПА Петра Олійника - «Енея».
переглядів: 387