Ми у Facebook
02.04.2013, 14:23

Пісні страви: Капусняк з грибами й томатним соусом

Рецепти легких у приготуванні пісних страв від пані Галі.

800 г квашеної капусти, 1 морквина, 1 корінь петрушки, 2 столові ложки томатного соусу, 2-3 сухих гриби, 1 столова ложка борошна, 1 цибулина, олія.


Підсмажте на олії у глибокій сковорідці дрібно нарізану цибулю, терту моркву, корінь петрушки, додайте в сковорідку квашену капусту, злегка підсмажте (не перепаліть!).

Тушкуйте під кришкою з додаванням томатного соусу близько години, затим розведіть овочевим чи грибним бульйоном, покладіть попередньо відварені й дрібно нарізані гриби, а також пасероване в 1 столовій ложці олії борошно.

Посоліть та приправте за смаком, дайте настоятись.

18 березня розпочався Великий піст
Як харчуватися під час Великого посту [ЩОДЕННИЙ КАЛЕНДАР]

ІНШІ РЕЦЕПТИ НА ВЕЛИКИЙ ПІСТ





На правах реклами