Ми у Facebook
22.07.2013, 14:47

Рівнянка Наталія Прищепа - чемпіонка Європи з легкої атлетики

Рівненська легкоатлетка Наталія Прищепа тріумфально завершила свій виступ на юніорському Чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Італії. Рівнянка була найшвидшою на дистанції 1500 метрів.
Приємна звістка надійшла до Рівного в останній день юніорського Чемпіонату Європи з легкої атлетики, що відбувся в італійському місті Рієті.

Дощова погода, що супроводжувала останній день чемпіонату, стала фартовою для рівнянки Наталії Прищепи.

Довгий час рівнянка трималася в основній групі спортсменок, а наостанніх кількасот метрах здійснила відчайдушний ривок уперед, перегнала непоступливу польку Софію Еннуї й таки стала першою!

Наталія показала час 4:18.51 і отримала омріяне "золото"!

Відео золотого забігу Наталії Прищепи



Окрім Наталії Прищепи Рівне на Чемпіонаті Європи представляла ще одна спортсменка - Катерина Климюк. Щоправда, їй у боротьбі за медалі пощастило менше.

Катерина Климюк та Наталія Прищепа в Рієті (Італія)
Катерина Климюк та Наталія Прищепа в Рієті (Італія)


У кваліфікаційному забігу на 400 метрів Катерина показала час 54.33 секунди, але цього показника для потрапляння у фінал не вистачило.

Мала шанс Катерина й на командну нагороду в естафеті 4х400 метрів, але кількох сотих секунди українкам не вистачило, аби здобути "бронзу".

Загалом збірна України здобула на Чемпіонаті Європи 7 медалей (2 золоті, 2 срібні й 3 бронзові) й зайняла сьоме місце у загальному заліку.





На правах реклами