Ми у Facebook
04.09.2013, 11:59

Центральну вулицю Рівного знову ремонтують [+Фото]

Тільки 19 серпня центральну вулицю Рівного відкрили після ремонту. А сьогодні знову можна побачити, як на дорозі біля торгового центру "Злата Плаза" ведуться ремонтні роботи.
Дорогу на вулиці Соборна ремонтували за сучасною технологією. Усі приготування було завершено до Дня Незалежності та Дня міста. На ремонт відрізку дороги з міського бюджету було виділено 4 мільйони гривень.

У Рівному "відкрили" 4-мільйонний відрізок центральної вулиці міста [+Фото]

Але після першого ж дощу рівняни змогли оцінити всі "переваги" ремонту: для стоку води жодних механізмів не передбачено.



Публікація на OGO.ua Величезна калюжа в центрі Рівного: рівняни стрибають наче Умка [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ] про те, що вже не вперше на пішохідному переході біля "Злата Плази" у Рівному утворюється величезна калюжа і люди просто змушені перестрибувати, обходити, тим самим затримуючи рух транспорту, - викликала жваве обговорення.

Люди були обурені тим, що, вкладаючи величезні кошти, міська влада та житлово-комунальні служби не подумали про таке, на перший погляд, питання.





Сьогодні на злощасному відрізку дороги можна знову побачити ремонтну машину та працівників ШЕУ. Саме вони і пояснили OGO.ua, що працюють над стічними конструкціями, щоб вода не застоювалася.

Сподіваємося, що наші матеріали і далі сприятимуть вирішенню проблем жителів міста та області.





На правах реклами