Ми у Facebook
04.10.2013, 19:31

Вибір "ОГО": Богдан МАСОВЕЦЬ. Цілеспрямований лідер

Богдан МАСОВЕЦЬ
Начальник Рівненського обласного центру з гідрометеорології МНС України
Ще з дитинства Богдан звик ставити перед собою завдання і поступово їх виконувати, впевнено рухаючись до досягнення мети. До цього його привчили активні заняття спортом, які вимагали чіткого розпорядку дня: зранку до школи, потім — домашнє завдання, а далі — тренажерний зал і секція з боксу.

Так і в подальшому житті, крок за кроком, уродженець Рокитного Богдан Масовець успішно долає нові й нові життєві сходинки, доводячи і собі, і іншим, що, маючи чітку ціль і щодня роблячи рішучі кроки для її досягнення, людина здатна досягти багато чого.

23 вересня Богдану Петровичу Масовцю виповнилось 30. Сьогодні він — сформована успішна особистість, яка може слугувати прикладом і для своїх однолітків, і для тих, хто робить лише перші кроки в самостійному житті. Юрист за освітою, випускник Рівненського державного аграрного технікуму та Київського університету права НАН України, Богдан не зупинився на досягнутому й здобув фах магістра державної служби в Національній академії державного управління при Президенті України, а нині — навчається на економіста у Тернопільському національному економічному університеті.

Почавши трудовий шлях, Богдан завжди прагнув навчатися у старших колег, запозичувати їхній досвід для себе, брати за взірець приклади тих, хто досягнув більшого, ніж вдалося на сьогодні самому. Тож не дивно, що наполегливий і цілеспрямований молодий фахівець почав швидко та впевнено долати кар'єрні сходинки: юрисконсульт у “Рівнегазі”, помічник-консультант народного депутата, начальник відділу правового забезпечення Держуправління охорони навколишнього природного середовища... А з лютого 2011 року і по даний час Богдан Масовець працює начальником Рівненського обласного центру з гідрометеорології Державної служби надзвичайних ситуацій, у підпорядкуванні знаходиться 5 структурних підрозділів, 85 працівників.

Керувати таким розгалуженим господарством Богдану Петровичу неабияк допомагає величезний організаторський досвід, який він здобув, очоливши ще у 23-річному віці обласну молодіжну громадську організацію “Союз молоді регіонів України”. Під керівництвом Богдана Масовця вона стала однією з найкращих в Україні. А сьогодні й Рівненський гідрометеоцентр, дякуючи енергії керівника і згуртованій роботі колективу, активно крокує в ногу з часом: наради по Скайпу, нові веб-сайти, сучасні комп'ютери і меблі, оновлення обладнання для здійснення якнайточніших метеопрогнозів — все це будні роботи установи, яку очолює Богдан Масовець. Яка б погода не була надворі, рівняни можуть бути впевнені у точності прогнозів синоптиків, адже їхній колектив працює злагоджено, як годинник, а з таким керівником інакше й бути не може!





На правах реклами