Ми у Facebook
08.12.2013, 12:03

Подробиці трагедії на залізничному переїзді: загиблий говорив по мобільному

Стали відомі детальніші обставини загибелі людини на залізничному переїзді в Костополі. Трагедія сталася в ніч із суботи на неділю, близько опівночі.
"Машиніст пасажирського поїзда сполученням «Чернівці - Могилів» рухаючись зі сторони Рівного, застосував термінове гальмування. Перед потягом по переїзду рухався 19-річний місцевий житель. Відомо, що хлопець розмовляв по мобільному телефону. Далі до чергової частини лінійного відділу міліції на станції Рівне надійшло повідомлення про те, що на регульованому переїзді залізничного перегону «Костопіль - Моквин» Рівненської області смертельно травмовано людину", - повідомляє takeinfo із посиланням на підрозділ зв’язків з громадськістю
УМВС України на Львівській залізниці
.

Рівненщина: трагедія на залізничному переїзді

Упродовж останніх місяців на Рівненщині сталося декілька трагічних випадків на залізничних переїздах. Так, 29 жовтня у с.Лугове Дубровицького району 21-річний водій трактора не пропустив вантажний потяг, зіткнувся з ним і загинув на місці.

А кількома днями раніше 38-річний водій позашляховика зіткнувся з ремонтним потягом на залізничному переїзді біля смт.Смига Дубенського району і також загинув на місці пригоди.

ДТП у Рівненській області: Авто розтрощило на переїзді, водій загинув [+Відео]

Загибель людини на залізничних коліях була зафіксована цьогоріч і в Рівному - навесні неподалік ринку Дикого чоловік потрапив під електропоїзд Львів-Рівне.

У центрі Рівного на залізничних коліях загинув чоловік

За статистикою, впродовж 2012 року в дорожньо-транспортних пригодах на залізничних переїздах в Україні загинуло 12 людей, а 38 були травмовані.

Будьте обережними на залізничних переїздах! Адже від цього може залежати найцінніше - людське життя.

Фото є ілюстративним





На правах реклами