Ми у Facebook
25.04.2014, 10:43

Як працюватиме «Рівнеазот» через підвищення ціни на газ?

24 квітня керівники Рівненської облдержадміністрації зустрілися з дирекцією підприємства ПАТ «Рівнеазот». Головне питання, яке обговорили під час зустрічі - перспектива роботи «Рівнеазоту» з огляду на його значну залежність від вартості природного газу.
Під час обговорення директор підприємства Михайло Заблуда запевнив в тому, що підвищення цін на природний газ не вплине на роботу підприємства.

- Наш завод працюватиме в звичайному режимі, адже наші клієнти - це агропромисловий сектор. Окрім того, наша продукція експортується в Африку, Азію, Америку, Австралію. Тому можу сміливо запевнити, що зупинки не буде, «Азот» працюватиме, - повідомив директор підприємства Михайло Заблуда.

Як працюватиме «Рівнеазот»?

Михайло Заблуда зауважив, що ціни на продукцію в разі необхідності можна підняти. Але щоб зупинити роботу 4-тисячного колективу, то такого не буде точно.

- «Рівнеазот» є одним із найбільших бюджетонаповнюючих підприємств в регіоні. Тому обласній владі важливо, щоб воно нормально працювало. Як переконував нас Михайло Заблуда, причин говорити про протилежне немає, - повідомив журналістам голова Рівненської ОДА Сергій Рибачок.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ