Ми у Facebook
13.05.2014, 19:52

Рівненська ІТ-компанія провела дводенний хакатон [+Фото]

Вперше у Рівному відбувся хакатон з розробки соціальних та мобільних ігор. Дводенну подія, упродовж якої спеціалісти галузі інтенсивно і згуртовано працювали над створенням нових ігор, провела рівненська ІТ-компанія JoyRocks

ІТ-компанія JoyRocks - одна з провідних компаній галузі соціальних та мобільних ігор Центрально-Східної Європи. Ігри, розроблені компанією JoyRocks, - у числі найпопулярніших ігор соціальних мереж СНД (зокрема, у Вконтакте, Одноклассники та різних соціальних мережах Латвії, Литви, Польщі).



Відповідно до оголошених правил хакатону кожна команда мала не більше 5-ти учасників (разом з керівником проекту) та 36 годин для розробки нової соціальної або мобільної гри. Участь у змаганнях брали 6 команд. Після завершення відведеного часу вони представили свої творіння на розсуд журі, яке й обрало найкращі ігри хакатону. Команди-переможці отримали подарунки від організаторів.



Компанія JoyRocks власним прикладом надихає інші регіональні компанії, показує, як генерувати оригінальні ідеї й проводити командоутворюючі заходи. Рівненщина має величезний потенціал для розвитку у сфері ІТ-бізнесу, тому надалі JoyRocks планує запрошувати до участі у хакатонах й інші ігрові студії регіону.





Компанія сподівається, що такі події стануть передумовою для створення кластеру з розробки соціальних і мобільних ігор, відтак це допоможе нашому місту стати одним із провідних ІТ-центрів України.

- Вперше на Рівненщині вдалося створити атмосферу Силіконової Долини, - розповів Тарас ТАРАСОВ, CEO JoyRocks, - шість команд 36 годин без зупинки працювали над своїми проектами - і зробили їх на дуже високому рівні. Головне, чого нам вдалося досягнути - це запалити в людях іскру креативу, ту, яка існує в Силіконовій Долині.

- Я - фанат таких нон-стоп марафонів кави та кодінгу, - ділиться враженнями Володимир ВЛАСЮК, студент 4-го НУВГП, лідер команди "PWND2D". - Для мене як студента дуже цінна ця практика, адже вона допоможе стати кращим спеціалістом та навчить працювати в команді. Все пройшло чудово, була хороша організація. Спасибі JoyRocks за таку можливість.





На правах реклами