Ми у Facebook
05.08.2014, 16:27

Влітку журнал «ВІТАЄМО!» об’єднує рівнян! [+Фото]

Новий номер журналу «ВІТАЄМО!» уже вийшов. Мотиви, що нас – українців – єднають, стали центральною темою видання.
Думками про життя, культуру, цінності й реалії на сторінках журналу «ВІТАЄМО» діляться Ігор МІЧУДА, Анна МАРЧУК, Наталія СВЕНТАХ, Андрій ОСТАШ, Зоя РОМАНОВА, Юрій ГАБДУЛХАКОВ…



АКТУАЛЬНО
Рівненські майстрині творять тренди! Ми зібрали усе найцікавіше в одному номері!



РУБРИКА «ДАВАЙ ОДРУЖИМОСЬ»
Червоні стрічки, на яких золотом переливається горде слово «дружка», – давно в минулому. Нині, коли йдеться про подружок нареченої, ми уявляємо вродливих дівчат, вбраних у вишукані сукні одного стилю і кольору. Скільки ж має бути таких красунь? І які їх обов’язки на сучасному весіллі? А ще – про що має подбати наречена за тиждень до весілля і чим зайняти на весіллі дітей? Про усе це – в рубриці «Давай одружимось».



СТИЛЬНЕ МІСТО
Уже декілька місяців поспіль триває проект «Стильне місто», і професіонали справи, стилісти, шопери Людмила ЯКИМЧУК і Тетяна ШКОДА з цікавістю спостерігають, як же одягаються мешканці нашого міста. Найяскравіші образи опиняються на сторінках журналу «ВІТАЄМО!». Що ж цікавого підмітили Людмила і Тетяна у вуличній моді Рівного? У що наші стилісти рекомендують вбиратися цього літа? Інформація із перших уст – для вас!



РІВНЯНИ ПОДОРОЖУЮТЬ
Королівство Таїланд самі тайці називають Пратхет Тхай, що означає «земля вільних». Це єдина держава Південно-Східної Азії, яка ніколи не була колонізована європейськими країнами. Нині у Таїланді 2556-ий рік, оскільки тайці ведуть літочислення від дня нароження Будди. Яскраві світлини Андаманського моря, густих джунглів, східних храмів і райських острівців Таїланду заполонили не лише простори Інтернету, але й серця рівнянки, професійної танцівниці Оксани КОВАЛЬЧУК та її коханого, рівненського підприємця Романа ПАРХОМЦЯ.



А також у п’ятому номері журналу «ВІТАЄМО!» ми розповідаємо про масштабні культурні події міста й затишні місця для вашого комфортного відпочинку, ми знайомимо вас із цікавими людьми і ділимося гарними враженнями!


З повагою і любов’ю,
головний редактор журналу «ВІТАЄМО!»
Олена ГАВРИЛЮК






На правах реклами