Ми у Facebook
22.09.2014, 10:57

На Рівненщині з'явилася патріотична зупинка [+Фото]

На Рівненщині активісти села Сіянці Острозького району зробили патріотичною свою сільську зупинку.

- Ініціатором зміни їі вигляду стала активна, патріотично налаштована молодь села. Вона ж стала і виконавцем задуму, за власний кошт закупивши фарбу та власноруч виконавши всю роботу. Не випадково на центральній стіні спо­руди з’явилося і гасло: «Борітеся — поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!». Цей уривок із вірша «Кавказ» геніального Тараса Шевченка як ніколи актуальний сьогодні, - повідомляє офіційний сайт Острозької районної державної адміністрації.

ФОТО: Патріотичний завод на Рівненщині


Кольору національного прапора України відтепер і мости сіл Вельбівно та Сіянці. Патріотичний вигляд має міст на в’їзді в місто Острог з Нетішинського напрямку. Водночас школярі села Тесів намалювали національний прапор та написали «Слава Україні!» просто на асфальтованому шляху.

ФОТО: Патріотична клумба на Рівненщині


Нагадаємо, що віднедавна молодь та взагалі небайдужі громадські активісти по всій Україні взялися розфарбовувати в блакитний та жовтий кольори різноманітні об'єкти у містах. Відтак, патріотичного забарвлення почали набувати і мости, і пам'ятні знаки радянської доби, і подвір'я житлових будинків.






На правах реклами