Ми у Facebook
20.11.2014, 18:30

Як рівнянам спланувати відпочинок восени: запитання - відповіді

Рівняни долають стереотип про те, що відпочивати варто тільки в літку. Для тих, хто і восени планує цікаві вихідні чи відпустки, пропонуємо цікаву інформацію в форматі запитань та відповідей у рамках "Кабінету туристичних новин" на OGO.ua.
Відповіді на актуальні запитання про відпочинок надає директор туристичної агенції "Арго-Клуб" Любов Альошко.

Тоня, 27 років, м. Рівне:

- Влітку хотіли відпочити але не вийшло, який відпочинок ви порекомендуєте восени?

- Коли на дворі вже на так спекотно, і ліньки діставати теплі речі з шафи, а літо хочеться продовжити, принаймні на тиждень, то з початком жовтня розпочинається найсприятливіший сезон в таких гарячих країнах, як Єгипет, Ізраїль та ОАЕ. Також, восени набирають популярності тури до екзотичних країн: Таїланд, Індія-Гоа, о. Шрі-Ланка, В'єтнам, Куба, Домінікана і улюблені молодятами, Мальдіви.


АРГО-КЛУБ РІВНЕ



Наталя, 27 років, м. Рівне:

- Коли найкраще планувати поїздку?

- Варто зауважити, для туристів які хочуть економно спланувати поїздку, то плюсом осінньо-зимового відпочинку є акції раннього бронювання, які розпочинаються в кінці вересня і тривають по грудень. Забронювавши свій тур в будь-яку з країн чи островів, ви заощаджуєте до 30% вартості.

Богдан, 36 років, м. Рівне:

- Вирішили провести осінні канікули з дітьми в Єгипті, який курорт найкраще обрати?


- Коли ваш вибір зупинився на Єгипті і в подорож їдуть діти, варто пам’ятати, що для сімейного відпочинку з насиченою екскурсійною програмою слід обирати курорт Хургада. Диско бари, ресторани і різноманітне нічне життя, це звичайно Курорт Шарм ель Шейх.

Сайт туристичної фірми "Арго-клуб"

Тарас, 22 роки, м.Рівне:

- Хотілося б побувати в цікавій країні, але не в стандартних курортах для засмаги.


- Щоб розширити кругозір мандрівного азарту, обирайте Західне узбережжя Індії штат ГОА, яке поділяється на Пд. і Пн. Для романтичної натури підійде Пд. Гоа з його дикою природою, де навколо лише усамітнений океан огортає все своїми теплими хвилями. Нічні клуби та веселі тусовки розташувалися на Пн. Гоа.

Тепер підібрати тур, який підійде саме вам, можна, порадившись із професіоналом. Тож надсилайте ваші запитання на електронну пошту: argo.klub@yandex.ru і ви оперативно отримаєте на них відповідь!

Арго-клуб у соціальних мережах: Вконтакті, Фейсбук

Cтатті до теми:

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Кабінет туристичних новин: Запитання — Відповіді

Запитання-Відповіді. Кабінет туристичних новин





На правах реклами