Ми у Facebook
30.03.2015, 09:00

Рівненщина: троє міліціонерів потрапили в ДТП і втекли з місця пригоди [+Фото]

Інцидент стався ввечері 28 березня в с. Оженіно Острозького району, повідомляє СЗГ УМВС України в Рівненській області. За зовнішніми ознаками, принаймні двоє з них були нетверезі. Всім трьом загрожує звільнення з органів внутрішніх справ.
28 березня близько 18 год в м. Острог трапилася дорожньо-транспортна пригода, учасниками якої стали троє працівників місцевої міліції.

26-річний старший експерт, який їхав автомобілем «Mercedes-Benz S180» вулицею Татарська в напрямку с. Оженіно, виїхав на праве узбіччя, де здійснив наїзд на земляний насип. Після цього він виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «AUDI-100», за кермом якого перебував місцевий житель, 62-річний Микола.

Внаслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. Міліціонер втік з місця пригоди, як і його колеги, які були пасажирами. Працівники ДАІ, які виїхали на місце аварії, затримали старшого експерта та запропонували пройти тест на алкогольне сп’яніння, від якого останній відмовився.


Фото: Рівне 1

У присутності двох свідків працівник ДАІ склав на порушника три адміністративні протоколи – за керування транспортним засобом у нетверезому стані, керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Оскільки автомобіль належить батькові-інваліду, міліціонер не мав права керувати цим авто.

Крім того, що Володимир буде звільнений з органів внутрішніх справ, йому загрожує ще позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до двох років.

За зовнішніми ознаками у нетверезому стані перебували двоє інших міліціонерів, кінолог та оперуповноважений карного розшуку Острозького МВ УМВС.

"Інспекція по особовому складу управління кадрового забезпечення проводить службове розслідування, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов. – За результатами його будуть встановлені обставини цієї події. Водночас хочу зазначити, що ці співробітники працювати в міліції не будуть".

На посаді старшого експерта сектору №5 Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Рівненській області старший лейтенант міліції працював з 2013 року. В органи внутрішніх справ він прийшов у 2006 році.

СЗГ УМВС України в Рівненській області

СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Рівне: за смертельну ДТП у "Щасливому" покарали 12 міліціонерів

Трагічне ДТП на Рівненщині: загинув мотоцикліст

На Рівненщині розшукують чиновника-міліціонера, який стріляв у людей на дорозі [ВІДЕО]





На правах реклами