Ми у Facebook
25.05.2015, 20:30

Як відзначатимуть День міста Києва [Програма заходів]

Цьогоріч святкування Дня Києва розпочнеться вже 26 травня.
День Києва традиційно відзначають в останні вихідні травня. Цього року святкування почнеться 26 травня.

Куди піти у Рівному ввечері 31 серпня [ПРОГРАМА ЗАХОДІВ ДО ДНЯ МІСТА]

Офіційна частина Дня Києва пройде на Софійській площі. З 26 травня почнуть працювати дитячі атракціони, 29 травня відкриється фестиваль вальсу і відбудеться презентація панно з живих квітів. 30 травня на площі відбудеться урочисте відкриття Дня міста Києва, на якому виступить Святослав Вакарчук і буде встановлений рекорд масового виконання гімну столиці. На Троїцькій площі планується найбільша в країні дискотека просто неба на 40 тис. осіб, на якій гратимуть відомі діджеї з Європи.

ВІДЕО: На день міста Рівне провели танцювальний флешмоб «Разом ми єдині» [+Фото]

Традиційно в рамках Дня Києва в місті проходить "Парад культур".

З 29 по 31 травня в Києві відбудуться Міжнародні змагання з велоспорту Race Horizon Park 2015. Цього року організатори вирішили закріпити за кожною з гонок власні імена. П'ятнична гонка відтепер називається Horizon Park Race for Peace. Традиційний суботній заїзд, що проходить на Хрещатику і Майдані Незалежності, буде називатися Horizon Park Race Maidan. А недільна гонка пройде під ім'ям - Horizon Park Classic. Також в центрі Києва очікується Всеукраїнський велопарад.

Також на День Києва 2015 планують вітрильну регату на Дніпрі і Відкритий кубок міста з повітроплавного спорту. Святкування Дня Києва завершить шоу феєрверків з лазерними ефектами над Дніпром.

За матеріалами delo.ua





На правах реклами