Ми у Facebook
17.07.2015, 15:45

ТОП-5: ідеї куди поїхати рівнянам на пікнік

З приходом весни та свят так і тягне бути ближче до природи: насолодитися спокоєм та поспостерігати як прокидається різноманітна зелень. Ознайомтеся з найкращими місцяме, де можна влаштувати весняний пікнік за версією OGO.ua.
Мабуть найбільш розповсюджений вид пікніку у лісі. У лісі пікнік добре влаштовувати тим, що і багаття розпалити можна (завжди можна знайти дрова) і від сонця заховатися не проблема.

Не менш популярне місце для пікніку біля водойми. Це може бути і річка, і будь-яка інша водойма, яка трішки більша за велику калюжу. Влітку у річці ще можна й поплавати, а весною просто помилуватися пейзажем.



Для тих, в кого є дача влаштувати пікнік не є великою проблемою. Можна посмажити шашлички прямо в садку, тим більше, що все буде під рукою.



Популярним місцем на Рівненщині для виїзду на природу є й унікальні природні місцини. Тут може поєднуватися і річка, і ліс, і навіть гори. Такими місцями є "Соколині гори", "базальтові стовпи", Біле озеро та ін.



Для тих, хто любить не лише поїсти шашлика на природі, а й гарненько відпочити у красивій місцевості, можна обрати вид зеленого туризму. На Рівненщині зелений туризм активно розвивається, тому обрати місцевість не буде надто складним завданням.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ