Ми у Facebook
06.07.2015, 12:35

До уваги випускників-2015, які вступатимуть на журналістику

OGO.ua допоможе випускникам 11 класів з будь-якого регіону України, які цього року вступатимуть на факультети журналістики. Дізнайся, як збільшити свої шанси на успішний вступ!
Правилами прийому до більшості вищих навчальних закладів України, де є факультет журналістики або спеціальність "Журналістика", передбачено: випускник подає, разом із іншими документами, власні публікації в засобах масової інформації, завірені у встановленому порядку.

Наприклад, у Національному університеті "Острозька академія" Програма творчого конкурсу для вступу на спеціальність "Журналістика" передбачає: "Для проходження творчого конкурсу абітурієнт може подавати... матеріали, опубліковані у друкованих медіа, трансльовані на радіо чи телебаченні, розміщені в інтернетових засобах масової інформації публікації, фото-та відеоряди (Кожен згаданий матеріал із вказаною датою публікації, виходу в ефір чи розміщення в мережі Інтернет має бути засвідчений підписом керівника ЗМІ та печаткою. Якщо окремі матеріали підписані псевдонімом, їх також має завірити редактор, вказавши дійсне ім’я автора)".

OGO.ua постійно публікує творчі доробки юних журналістів, які згодом стають їм у пригоді при вступі. Більшість авторів цих статей - випускники Школи універсального журналіста, яка, починаючи з 2011 року, періодично відбувається на базі Національного університету "Острозька академія" для учнів з усієї України.

Керівник Школи універсального журналіста, викладач кафедри журналістики НаУ "Острозька академія", головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв ділиться з учнями секретами професії
Керівник Школи універсального журналіста, викладач кафедри журналістики НаУ "Острозька академія", головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв ділиться з учнями секретами професії


Ось деякі такі матеріали!

Як отримати високий бал на ЗНО з англійської мови [+ПОРАДИ]

Синевир - найвідоміше озеро України

Карпатська магія: біла і чорна

Болотківці - "вічне село" на Рівненщині

Храми Львова: пішохідна екскурсія

Якщо ж ви або ваша дитина не встигли пройти навчання у Школі універсального журналіста, але цього року збираєтесь вступати на спеціальність "Журналістика" і потребуєте опублікованих та завірених у встановленому порядку творчих доробків - OGO.ua допоможе вам! Звертайтесь на електронну адресу vg2001@ukr.net, телефонуйте (050) 339 39 85, (098) 500 47 60 - і ми допоможемо вам зробити перші кроки до журналістики!

Успішного вам вступу-2015!





На правах реклами