Ми у Facebook
Новини Рівного On-Line

10:32 | Квартира у новобудові. Ціна питання

«Війна – війною, а обід – за розкладом», давню народну мудрість про неспокійні часи можна перефразувати й до теми житла. Щоб не відбувалося навколо, потрібно думати і дбати про те, де і як жити. Спробуємо розібратися, скільки нині коштує у Рівному пристойне житло і що входить у його вартість.



Сьогодні рівненський ринок нерухомості пропонує багато різних варіантів придбання житла. Можна купити квартиру на вторинному ринку, можна профінансувати будівництво, або ж придбати вже готове житло. При цьому деякі з пропозицій можуть мати й підпункти. Наприклад можна придбати квартиру підготовлену до чистового ремонту: з ідеально рівною стяжкою, штукатуркою, якісною інженерією і т.д. Або ж купити «голу коробку», де за власні кошти зробити всі основні роботи по оснащенню. Тут, як ви зрозуміли, вибір за покупцем.

Ми ж розглянемо пропозиції від компанії «РЕНОМЕ», яка нещодавно розпочала будівництво п’ятої черги житлового комплексу «Гетьман Виговський».



Варто зазначити, що квартири, збудовані цією компанією, є одними з найпопулярніших серед покупців на ринку нерухомості Рівненщини. Особливо це стосується житлового комплексу «Гетьман Виговський». Для прикладу, станом на сьогодні тут було продано вже 500 квартир. І це не дивлячись на складну ситуацію в крані і застій на ринку нерухомості. І, як твердять фахівці компанії, «РЕНОМЕ» не збирається на цьому зупинятися.



— 30321 м2 житла, збудованого «РЕНОМЕ», вже здано в експлуатацію і ще 10726 м2 – на стадії будівництва, — розповідає менеджер з продажу житлової нерухомості компанії Лілія Музика-Бєлая. — Варто зазначити, що ми здійснюємо продаж не «квадратних метрів», а квартир. Їхню вартість зафіксовано у гривнях, принаймні до 1 червня цього року. Відповідно, однокімнатну квартиру можна купити від 294 до 302 тисяч гривень. На ціну впливає коефіцієнт комфортності: площа, розміщення, інсоляція і, навіть, поверх. Детальну інформацію ви зможете знайти на нашому сайті або ж за телефоном: 43-40-74. Раді будемо відповісти на усі запитання у Центрі продажу квартир (Буковинська, 3).



Житло — покупка не на рік, а інвестиція у майбутнє. Саме тому якість матеріалів і будівельних робіт — один із основних критеріїв при будівництві житла від «РЕНОМЕ».
купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини